Diensten

Sieber web+graphic design staat altijd voor u klaar voor het maken van een complete website met het content management systeem WordPress in combinatie met Elementor. Daarnaast geef ik vorm aan al uw drukwerk uitingen. Ook voor online nieuwsbrieven en webbanners bent u aan het goede adres.

Websites

Sieber maakt websites die naadloos aansluiten op uw huisstijl. Daarvoor maak ik gebruik van het content management systeem WordPress in combinatie met het zeer gebruikersvriendelijke layout systeem Elementor. Hiermee kan u zelf uw website inhoud op een eenvoudige manier beheren zonder dat u zich hoeft te verdiepen in programmeertalen. WordPress is heel erg flexibel. Daardoor kan ik vrij eenvoudig op elk moment dat u wenst functionaliteit toevoegen met gebruikmaking van zogenaamde plugins.

Grafisch ontwerp

Sieber is naast het maken van websites ook bedreven in het ontwerpen van uw huisstijl en vormgeven van uw al uw drukwerk en online uitingen. U levert de inhoud aan en op basis daarvan doe ik een voorstel voor de vormgeving. Doet u de inkoop van drukwerk liever niet zelf. Laat dit dan ook door mij voor u regelen. Vraag gerust een offerte aan!

Wat ik niet doe

Ik maak geen mobiele apps en werk met geen enkel ander website beheersysteem dan WordPress. En omdat er veel komt kijken bij het ontwikkelen van een professionele WordPress website, werk ik samen met specialisten op vlakken waar ik zelf minder thuis in ben. Denk aan communicatie-, strategie- en online marketingbureaus, tekstschrijvers, illustrators en filmers.
Scroll naar boven