Diensten

Websites

SieBer maakt websites die naadloos aansluiten op uw huisstijl. Daarvoor maak ik gebruik van het content management systeem WordPress. Hiermee kan u zelf uw website inhoud op een eenvoudige manier beheren zonder dat u zich hoeft te verdiepen in programmeertalen. WordPress is heel erg flexibel. Daardoor kan ik vrij eenvoudig op elk moment dat u wenst functionaliteit toevoegen met gebruikmaking van zogenaamde plugins.

Grafisch ontwerp

SieBer is naast het maken van websites ook bedreven in het ontwerpen van uw logo. Op basis van uw logo kan ik uw complete huisstijl en advertenties in lijn brengen. Ook al uw overige grafische drukwerk en online (geanimeerde) banners kunnen door mij worden vormgegeven en geproduceerd. Doet u de inkoop van drukwerk liever niet zelf. Laat dit dan ook door mij voor u regelen. Vraag gerust een offerte aan!

Webdesign
Responsive website
Websitebeheer
WordPress
Zoekmachine optimalisatie
Grafisch Ontwerp

Wat ik niet doe

Ik maak geen mobiele apps en werk met geen enkel ander website beheersysteem dan WordPress. En omdat er veel komt kijken bij het ontwikkelen van een professionele WordPress website, werk ik samen met specialisten op vlakken waar ik zelf minder thuis in ben. Denk aan communicatie-, strategie- en online marketingbureaus, tekstschrijvers, fotografen en filmers.